JM Honda Racing and Brent van Doninck stay together in 2024

Scritto martedì 12 Settembre 2023 alle 22:06.

JM Honda Racing e Brent van Doninck resteranno insieme nel 2024

JM Honda Racing e Brent van Doninck resteranno insieme per la stagione 2024. Entrambe le parti sono soddisfatte della collaborazione di quest’anno e puntano a un successo ancora maggiore nel campionato del mondo nel 2024.

Van Doninck stava disputando una stagione forte e ha ottenuto molte posizioni nella top ten del campionato del mondo MXGP. Sfortunatamente è caduto nel Gran Premio della Lettonia e si è lussato l’anca. Per questo motivo è rimasto fuori per tre mesi e ha dovuto saltare la seconda parte della stagione.

Van Doninck si è ripreso bene dall’infortunio ed è tornato in moto per prepararsi alla nuova stagione!

MERCATO PILOTI 2024 – Team e Rider – …..Update!

________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 
________________________________________________________________________________________________________________________

JM Honda Racing and Brent van Doninck stay together in 2024

 
JM Honda Racing and Brent van Doninck will stay together for the 2024 season. Both parties are happy with the cooperation from this year and are aiming for even more success in the world championship in 2024. 
 
Van Doninck was riding a strong season and scored many top ten positions in the world championship MXGP. Unfortunately he had a get off in the Grand Prix of Latvia and dislocated his hip. Due to this he was out for three months and had to miss the second part of the season.
 
Van Doninck has recovered well from this injury and is back on the bike to prepare himself for the new season!
 
 
 
JM Honda Racing en Brent van Doninck samen verder
 
JM Honda Racing en Brent van Doninck zullen hun samenwerking volgend jaar verder zetten. Beide partijen zijn erg tevreden over de samenwerking van dit jaar en gaan ervoor om in 2024 opnieuw mooie successen neer te zetten in het wereldkampioenschap MXGP.
 
Van Doninck was aan een heel sterk seizoen bezig en reed de ene na de andere top tien plaats bij elkaar in het wereldkampioenschap MXGP. Echter in de Grand Prix van Letland kreeg hij met tegenslag af te rekenen want hij kwam ten val en viel hierbij zijn heup uit de kom. Door deze blessure was van Doninck zo’n drie maanden uitgeschakeld waardoor hij het tweede deel van het seizoen moest missen. 
 
Van Doninck is nu weer hersteld van deze blessure en heeft de motortraining deze week hervat. 

________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 
________________________________________________________________________________________________________________________